ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα» – Γ’ Διάλεξη: Ανδρέας Μαλόρης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα» – Γ’ Διάλεξη: Ανδρέας Μαλόρης, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Κοραής—Θέατρο Χώρα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής Δρ. Λεωνίδα Γαλάζη. Στη συνέχεια, εκφωνήθηκαν οι ομιλίες:  “Το διήγημα ως ανατομία της ανθρώπινης και κοινωνικής ταυτότητας στο έργο του Ανδρέα Μαλόρη Τα μπαλόνια άφαντα”  από τη Μόνα Σαββίδου-Θεοδούλου, “Σχετικά με το τίποτα: “Μια άλλη ματιά στη συλλογή «Τίποτα, τίποτα» του Α. Μαλόρη” από το Γιώργο Γεωργίου και “Εκκαθάριση προσωπικού: Ειρωνεία, το άλλο πρόσωπο της θλίψης” από τη Νένα Φιλούση. Έπειτα ακολούθησε ανάγνωση μικρού απανθίσματος από το πεζογραφικό έργο του Α. Μαλόρη. Κατόπιν, ο πεζογράφος προχώρησε σε αντιφώνηση. Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό, την οποία συντόνισε ο Δρ. Λεωνίδας Γαλάζης, Πρόεδρος του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης την ευθύνη του συντονισμού είχε η Δρ. Έλενα Ματσάγγου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: