ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα” Γ΄ Διάλεξη: Ανδρέας Μαλόρης

Ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής οργανώνει την εκδήλωση «Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα» – Γ’ Διάλεξη: Ανδρέας Μαλόρης, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 19:15—20:30 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Κοραής—Θέατρο Χώρα (Κοραή 1, Πλατεία Αρχιεπισκοπής, Λευκωσία).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δρ. Λεωνίδας Γαλάζης, Πρόεδρος Ο.Λ.Κ. Έπειτα η Μόνα Σαββίδου-Θεοδούλου θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο “Το διήγημα ως ανατομία της ανθρώπινης και κοινωνικής ταυτότητας στο έργο του Ανδρέα Μαλόρη Τα μπαλόνια άφαντα”, ο Γιώργος Γεωργίου θα εκφωνήσει την ομιλία “Σχετικά με το τίποτα: Μια άλλη ματιά στη συλλογή «Τίποτα, τίποτα» του Α. Μαλόρη” και η Νένα Φιλούση την ομιλία “Εκκαθάριση προσωπικού: Ειρωνεία, το άλλο πρόσωπο της θλίψης”. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μικρό απάνθισμα από το πεζογραφικό έργο του Α. Μαλόρη. Ακολούθως, ο πεζογράφος θα προβεί σε αντιφώνηση. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό, την οποία θα συντονίσει ο Δρ. Κυριάκος Ιωάννου, Αντιπρόεδρος Ο.Λ.Κ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συντονίζει η Δρ. Έλενα Ματσάγγου, Μέλος Δ.Σ. Ο.Λ.Κ.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής: forms.gle/gJFvJPTrPfvMZLY6A

Π.Α. Μέχρι 5 Απριλίου 2022, ώρα 13:00

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα για πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Απαραίτητη η προσκόμιση safe pass και η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 5 διαλέξεις.