ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής “Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα – Β΄ Διάλεξη: Γεώργιος Χαριτωνίδης”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής “Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα – Β΄ Διάλεξη: Γεώργιος Χαριτωνίδης”, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Κοραής – Θέατρο Χώρα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δρ Λεωνίδας Γαλάζης, Πρόεδρος του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής. Ακολούθως εκφωνήθηκαν οι ομιλίες: “Ένας ποιητής στην παγωμένη θάλασσα της λογοτεχνίας” από τον Σωτήρη Παστάκα, “Η πεζο-ποίηση του Γιώργου Χαριτωνίδη” από τον Βασίλη Κατσικονούρη και “Τα κουκούτσια στη λογοτεχνία του Γιώργου Χαριτωνίδη” από τη Στέλλα Βοσκαρίδου-Οικονόμου. Στη συνέχεια, η Μαρία Χαμάλη διάβασε μικρό απάνθισμα από το έργο του Γεώργιου Χαριτωνίδη. Στο τέλος ο ίδιος ο συγγραφέας συζήτησε μαζί με το κοινό και έκλεισε την εκδήλωση με αντιφώνηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης την ευθύνη του συντονισμού είχε η Γαβριέλλα Παναγή.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: