ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής “Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα – A΄ Διάλεξη: Μυρτώ Αζίνα-Χρονίδη”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής “Όψεις της κυπριακής πεζογραφίας της πρώτης εικοσαετίας του 21ου αιώνα – A΄ Διάλεξη: Μυρτώ Αζίνα-Χρονίδη”, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Κοραής – Θέατρο Χώρα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δρ Λεωνίδας Γαλάζης, Πρόεδρος του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής.
Στη συνέχεια η Αγγέλα Χριστοφίδου εκφώνησε ομιλία με τίτλο “Μέσα στο πεζογραφικό έργο της Μυρτούς Αζίνα-Χρονίδη: πλεύση, βύθιση, άντωση” και ο Κώστας Βασιλείου την ομιλία “Ψελλίσματα για τη Μυρτώ Αζίνα-Χρονίδη”.
Ακολούθησαν παρεμβάσεις από την Αντιγόνη Παπαδοπούλου, τον Θωμά Κυριάκου, τη Νάσια Διονυσίου, τον Βάκη Λοϊζίδη. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάγνωση από τη δρα Έλενα Ματσάγγου μικρού απανθίσματος από το έργο της Μυρτώς Αζίνας-Χρονίδη, και την αντιφώνηση εκ μέρους της οικογένειας από τον Αλέξανδρο Χρονίδη.
Την εκδήλωση συντόνισε η Γαβριέλλα Παναγή.

Ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κάθε ένα / στην κάθε μία συμμετέχουσα συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Η δεύτερη εκδήλωση της Σειράς Διαλέξεων του Ο.Λ.Κ. για την κυπριακή πεζογραφία του 21ου αιώνα θα αφορά το έργο του Γιώργου Χαριτωνίδη και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022.

 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: