ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παράταση παραχώρησης άδειας για τη συμπερίληψη ποιήματος στην Ποιητική Ανθολογία

4 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα:  Παραχώρηση άδειας για τη συμπερίληψη ποιήματος στην Ποιητική Ανθολογία με τίτλο: Διακόσια Χρόνια Κυπριακής Ποίησης: 1821-2021 – Παράταση

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης με ημερομηνία 17 Απριλίου 2020 για το πιο πάνω θέμα, ο Όμιλος Λογοτεχνίας και Κριτικής  (Ο.Λ.Κ.) ανακοινώνει ότι η προθεσμία αποστολής του εντύπου συγκατάθεσης εκ μέρους των ποιητών/ποιητριών ή των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων ποιητών/ποιητριών, που έλαβαν τη σχετική ειδοποίηση για τη συμπερίληψη ποιήματός τους στην Ανθολογία, παρατείνεται για έναν μήνα. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των συγκαταθέσεων στον Ο.Λ.Κ. είναι η Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτά τα εν λόγω έντυπα.

Υπενθυμίζεται ότι η παραχώρηση άδειας εκ μέρους των ποιητών/ποιητριών ή των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων ποιητών/ποιητριών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημοσίευση ποιήματός τους στην Ανθολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση olk@olk.com.cy ή στο τηλέφωνο 99762886.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ